Hotel Holiday
Foglaljon olcsó szállodák !

Argentína Családi üdülés

Argentína Családi üdülés Image

Argentína Családi üdülés

Argentína tökéletes energikus családi nyaralás, ahol lehet keverni szabadtéri kalandok Patagóniában vagy a pampák egzotikus esőerdők és üdítő vízesések, valamint rengeteg esélye, hogy egyedülálló élővilág.Bravofly lehet értékes forrás a családi nyaralás Argentínában.

Argentína könnyen elérhető, hogy az egyik nagyon kevés dél-amerikai országok közvetlen járatok az Egyesült Királyságban a Buenos Aires, annak ellenére, hogy a méret nem számít, hogy valaki belső légi utazás, amikor megérkezik, így jobban megfelel a nagyobb gyermekek és tizenévesek ideális. Futballrajongók minden korosztály szívesen látogatást a Boca Juniors stadion vagy egy esélyt nézni a játékot. Az európai hangulata és stílusa a fővárosban és számos más régiókban, hogy érzi magát otthon, de még mindig egzotikus vonásokkal emlékeztetni arra, hogy a latin szellem. Színes kerületek, mint a La Boca, ahol tangót táncolt az utcán kell tenni egy mosollyal az arcán, és sok jó étkezési lehetőség nyílik többek között a sok fagylalt üzletek kell tartani mindenki boldog!

Ha minden szeretet lovaglás és a nagy szabadban, majd nyugat felé, és a város déli részén, hogy egy több gyönyörű családi estancias, távoli vadonban menedékházak és gazdaságokban, ahol csak lehet, minden tartományban a síkságon lóháton. A gyerekek különösen szeretni fogják megpróbál a Gaucho jelmezek és étkezési kiadós egyszerű komplikációmentes viteldíj főzött nyílt tűzön. Néhány ilyen tanyákon Patagóniában és a pampák gondoskodik éjszakai kemping kirándulás a nyári hónapokban mindig kedvelt kaland a családok számára. És annyi a estancias saját polo mezőket és a csapatok, mi is azt sugallják, jó hely a polo órák és a gyakorlat a kezdő játékosoknak.

Egy másik csodálatos vidék a Lakes District. Tudjuk, egy nagy ország benyújtani, ahol lehet túrázni mentén pályák és a folyókon, majd a rezidens kutya, aki tudja az utat az Ön számára, közel egy szép alpesi stílusban tóparti város, amely szintén specializálódott csokoládé – a tökéletes hely, hogy őket, hogy azok specialitások és íz őket – természetesen! Menjen kajakozni a tavon, vagy akár síelés a téli (július-augusztus) egy nyaralás a különbség a por démonok minden korosztály, akik utálják, amikor a szezon véget ér az északi féltekén.

Egy másik remek hely, hogy a családok a Iguazu Falls közvetlenül a határ Brazíliával (tökéletes majd tovább néhány strand R & R repülés előtt otthon). Van egy egész sereg aktív kalandok itt közepette a trópusi esőerdő. Legyen szívében, a park és nézd meg pimasz coatimundi mentén utak mellett egzotikus madarak, mint a tukán és kolibrik. Vegye motorcsónak túrák alatt néhány esések és igazán nedves, próbálja kajak alsó folyók, rapelling, egy fa tetején zipline kört és egy üdítő kilátás a vízesés helikopterrel!

Author | Neesa Comments | 0 Date | július 11, 2016

categories & tags

leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.