Hotel Holiday
Foglaljon olcsó szállodák !

Családi üdülés Costa Rica

Családi üdülés Costa Rica Image

Családi üdülés Costa Rica

Costa Rica egy ideális családi nyaralóhely a gyermekek számára minden korosztály számára. Kicsi, barátságos, nagy értékű és tele lenyűgöző teremtmények, hogy felfedezzék az esőerdők, valamint, hogy a malária szabad azt jelenti, még a kicsik is élvezik a kaland itt.

Amint megérkezik a San Jose a közepén a felvidéki után is hosszabb repülési lehetőség van a néhány lenyűgöző központi Cloudforest helyen csak egy rövid autóútra található, ami azt jelenti, hogy a legtöbb idejét el.

A Pacuare és Sarapiqui folyók végigmenni ezen a területen, hogy minden adrenalin drogos, fiatal vagy idős, lehet kapni a fix izgalmas vadvízi evezés utak, vagy folyami úszó szafarik, ettől olyan fiatal, mint 6 éves.

Szeretjük megszervezése családi ünnepek, és biztosítani fogja az összes gyermek vehet részt izgalmas kalandok az erdőben, koruktól. Élvezze az akciódús napok tele lombkorona zip vonalak, kajak tavakon, lovaglási és rövid túrákat keres rovarok és emlősök szórakoztató és magával ragadó útmutatók.

Próbálja meg a kezét festés minták, mint látni fogja a hagyományos Tico oxcarts a vidéki közösségek vagy a fej a kakaó ültetvények, ahol meg lehet tanulni, hogyan csokoládé készült bab bar.

Az idősebb gyermekek is lenyűgözte, hogy maradjon rusztikus homestays a helyi közösség Bribri le az ország déli részén, vagy látogasson el az ország néhány drámai vulkánok és látni gőz emelkedik kráter tavak. És könnyű hozzáférést biztosít az összes ilyen finomságokat egy nagyon kényelmes bázist, úgy érezzük, hogy a tökéletes hely, hogy válasszon, még fiatalabb gyerekek, amit keres kalandos nyaralás, mint egy család.

Amikor a vadon élő állatok, a gyermekek minden korosztály lesz lenyűgözte a sok lények nagy és kicsi, hogy láthatjuk. Keresi az állatok a sűrű esőerdő teszi a szórakoztató verseny testvérek között, hogy ki meglátja az első majom a fán. Irány a Karib-Coast Tortuguero, honnan július-szeptember, egy esélyt, hogy betartsák teknősök fészkelő a tengerparton éjjel.

Author | Neesa Comments | 0 Date | június 18, 2016

leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.