Hotel Holiday
Foglaljon olcsó szállodák !

Barcelona klíma teszi egy turista paradicsom

Barcelona klíma teszi egy turista paradicsom Image

Barcelona klíma teszi egy turista paradicsom

Mit keresnek az éghajlatot, amikor kiválaszt egy célt, hogy a nyaralás? Egy kellemes klíma vonzereje az Ön számára? Alternatív nézel érdekes dolgokat látni és csinálni, ez a nyaralás? Ha keres egy helyet, hogy van egy hideg éghajlat, akkor hadd mondjam el, hogy a Barcelona enyhe tél és a nyár figyelmezteti. A Troll-Paffen éghajlati besorolás, ami hozott egy show Barcelonában a meleg mérsékelt éghajlat. Mivel a helyszín, a város nem kap csapadék. Mi több, a téli tapasztalható csak a december, január és február. Ez a város domináns nyáron júliusban és augusztusban pedig a legmelegebb hónapokban.

Beszél az évszakok Barcelona, Barcelona tavaszi szezonban a között kerül sor márciustól májusig és ebben az időszakban az átlagos napi hőmérséklet eléri a 12 Celsius fok, de májusra a hőmérséklet eléri a magas, 17-18 Celsius fok. Során azonban a májusi estéken változatlanul hűvösebb. Ez arra készteti a turisták, hogy ő kendő vagy gyapjú velük, ha kiköltöznek a hotelekbe. Meg kell várni legalább 5-6 csapadékos napok alatt havonta tavasszal. Vannak más napok, a napfény áttör a ködben létre, mert a hűvösebb hőmérséklet. Ez köd eredményeként a alacsony hőmérséklet körül ingadozik.

TijsB – 2009

Nyári szezon tart Barcelona hónapjaiban június, július és augusztus. Szintén Ezek történetesen a csúcs hónap idegenforgalmi Barcelonában. Ebben az időszakban a város lesz nagyon zsúfolt. Egy tény, augusztusban, akkor tapasztalat elég tömeg a turistákat. A város tengerszint feletti magasság és a tengeri szellő teszi az időjárás ebben a városban hidegebb, mint a többi mediterrán üdülőhelyek. Ez teszi vonzó hely a turisták számára a nyár folyamán. Szintén Barcelona strandok, vízi ami tartsa az ínyencek. Ez is egy ok, amiért nyáron a kedvenc ideje, hogy látogassa Barcelona. Mi több, ha ellátogat a városban nyáron, akkor élvezni fogja a város építészeti és kulturális kötelék, nyüzsgő utcai élet.

Őszi Barcelona egészen más. Október történetesen az egyik legcsapadékosabb hónap az évben, ha van csapadék 7 nap egy évben. Sok zene, étel fesztiválok Barcelona fordul elő az őszi nap. Így ha egy ínyenc vagy zenész, a legjobb alkalom, hogy látogassa Barcelona szeptembertől novemberig. Szeptemberben, a látogatók is élvezhetik a látványt a katalán Day eltekintve más látványosságok a turisztikai érdeklődés. Meg fog lepődni, hogy tudja, hogy október a legcsapadékosabb hónap az évben, a csapadék előforduló 7 nap egy évben.

Mighty Travels – 2016

Barcelona hidegebb hőmérsékletű lebeg 11 Celsius fok napközben és körülbelül 4 Celsius fok alatt sötétedik. Ebben a szezonban kiválóan alkalmas tegyen egy kényelmes sétát a építészetileg gazdag struktúrák, mint a katedrális, a gótikus negyed és Gaudi mókás építészeti komplexum. Azt mondják, hogy akkor kap 7 nap csapadék mindegyike során a téli hónapokban. Azonban ez nem igazolt tény még. Így láthatjuk, hogy a Barcelona egy vonzó idegenforgalmi célpont, amit annak

Az író ezt a cikket egy diplomás mérnök és egy szabadúszó író. Munka után 15 évig az építőiparban, akkor vette fel írás tartalmát annak érdekében, hogy bemutassa a tapasztalatait.

Author | Neesa Comments | 0 Date | július 4, 2015

categories & tags

leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.